Herenmode grote maten

Grote maten herenkleding

Grote maten overhemden

Wij hebben altijd grote maten overhemden op voorraad in alle maten tot en met 9xl. Zowel breedte als lengte maten van verschillende merken liggen gemakkelijk per maat bij elkaar zodat u in één oogopslag alle overhemden in uw maat kunt zien. Bent u op zoek naar overhemden met extra lange mouwen, ook die hebben we in het assortiment.

Strijkvrije overhemden

Niet alleen de ruime keuze in grote maten overhemden, maar ook het gemak van strijkvrije overhemden is een belangrijk pluspunt. Het merk Casa Moda heeft overhemden die strijkvrij zijn. Gewoon het overhemd direct uit de wasmachine op een kleerhanger hangen en laten drogen. Hierdoor droogt het overhemd kreukvrij op en kunt u direct aantrekken. Tijdsbesparend en gewoon gemak.

grote maten overhemden

Grote maten overhemden

Neemt u eens een kijkje in onze webwinkel of kokm gezellig langs in Rotterdam. De koffie en het personeel staat altijd voor u klaar. Het Broekenpaleis bestaat al sinds 1926 en is hiermee een vertrouwd adres voor alle mannen uit Nederland en België.

Bij ons vindt u een keur aan mooie herenkleding voor een scherpe prijs en volledig conform de huidige modetrends. Onze winkel onderscheidt zichzelf door het garanderen van topkwaliteit in stijl en materialen. U koopt dus iets wat een lang leven beschoren is. Wij vinden het logisch dat een kledingstuk is opgewassen tegen schadelijke externe factoren en lang meegaat. Daarbij is de stijl helemaal van deze tijd en is de pasvorm perfect afgesteld op het mannelijk lichaam. Het Broekenpaleis in Rotterdam heeft wat mannen willen dragen. Comfortabel, modieus en sterk.